/ Flames of war

Flames of war

Flames of War er et 15 mm figurkrigsspil spil om 2. Verdenskrig. Spillet foregår på regimentsniveau, med en til tre platoons (af 35-50 mand) på hver side, med tilhørende støtteenheder som tunge maskingeværer, ingeniører, anti-tankkanoner, kampvogne og artilleri.
Flames of War foregår på et relativt overordnet niveau, og prøver ikke at simulerer de taktikker som delingerne brugte til at undertrykke og omgå hinanden med. Man flytter ikke rundt med hver mand; i stedet er en halv deling, dvs. fem mand, monteret på en base. 
 
En anmeldelse af Flames of war kan læses her
 
Ønsker du at komme i kontakt med den ansvarlige for dette spil så tryk her
 
I AFKS har vi rigtigt meget terræn til Flames of war og i et forsøg på at holde styr på alt hvad vi har og for at sikre at alt bliver pakket ordenligt ned igen har vi indført et system. 
Der blevet samlet 7 standard borde hvor det dertil hørende terræn er pakke ned i en til flere kasser. Alle mærket med hvilket bord de tilhøre. 
Det står frit for om man ønsker at benytte et standard bord, men for at gøre det nemmere med hvor de forskellige ting er har man nu muligheden for at bruge et. 
Der er stadig en masse terræn som ikke høre til et fast bord. 
De 7 borde ser ud som følger. 
 
Bord 1 Vinter 
 
 
Bord 2 Østfront Bombet landsby
 
 
Bord 3 Fransk landsby 
 
 
Bord 4 Fransk landsby ved flod
 
 
Bord 5 Lufthavn
 
 
Bord 6 Italiensk Kloster
 
 
By med Jernbane